Book online
61 18 93 30
Find os her

Udskiftning af forrude​ udføres

​Hos Hokkerup Auto er vi specialiseret i udskiftning af forrude. Er din forrude revnet, kan vi udskifte den, så du kan færdes sikkert i trafikken igen. Vi hjælper flere kunder med udskiftning af bilruder i Gråsten og omegn, men vi har også kunder, der kommer fra Flensborg, Padborg og Kruså.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Er der tale om en forsikringssag, hvor du har brug for en udskiftning af forruden, kan vi være behjælpelig. Derudover kan vi selvfølgelig også skifte din rude efter en autoskade eller en glasskade. Vi kan også klare reparation af stenslag, hvis det ikke er nødvendigt med et forrudeskift.

Hvad koster udskiftning af forrude?

Når du har brug for at få en ny forrude i din bil, kan prisen variere. Det betyder dog ikke, at det ikke kan gøres billigt. Når vi laver en pris, tager vi højde for din bilmodel. Vi sikrer, at du får en forrude, der passer til din bilmodel. Derudover foregår udskiftningen af forruden med høj præcision. 

Vores priser kan derfor variere mellem forskellige bilmodeller, men du er sikret en høj kvalitet.

Ønsker du et tilbud på udskiftning af forrude på din bil, er du altid velkommen til at kigge forbi. Du behøver ikke at bestille en tid til at få din forrude undersøgt og for at få et tilbud på, hvad det vil koste at udbedre skaden. Når du afleverer din bil på vores værksted, har du altid mulighed for at få en gratis lånebil, mens vi reparerer den.

Kontakt os for et tilbud

Ønsker du at bestille tid til en udskiftning af forrude, kan du gøre det allerede i dag. 

Du kan kontakte os på telefon 61 18 93 30​​. Derudover kan du også skrive en e-mail til os på jhaas@mail.dk. Gør din bil sikker igen med et forrudetjek og forrudeudskiftning hos Hokkerup Auto.