Book online
61 18 93 30
Find os her

Reparation af stenslag

Søger du hjælp til reparation af stenslag? Hos Hokkerup Auto har vi stor erfaring med reparation af stenslag, og vi har et hold af dygtige mekanikere, der står klar til at hjælpe dig. Vi er beliggende i Gråsten, hvorfor vi naturligvis er kunder fra Padborg, Flensborg, Kruså og omegn.

Et stenslag kan virke som en ubetydelig skade, men det er vigtigt at få udbedret skaden hurtigst muligt, hvis du vil undgå, at hele din forrude skal udskiftes.

Når du har fået et stenslag, vurderer vi skaden for at se, om vi kan nøjes med at foretage en reparation af bilruden, eller om hele bilruden skal udskiftes. Hvis stenslaget har forårsaget en revne i din forrude, der har et omfang på størrelse med en to-krone eller befinder sig mindre end fem centimeter fra rudens kant, vil det ofte være nødvendigt at skifte hele din forrude.

Hvad koster reparation af stenslag

Prisen på reparation af stenslag afhænger af skadens omfang. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har fået en stenslagsskade på din bil. Så vurderer vi skadens omfang og giver dig en billig pris på reparation.​

Vi har også specialiseret os i udskiftning af forruder og reparation af forrude. Viser det sig, at dit stenslag ikke kan repareres, kan vi derfor udskifte din forrude for dig. Prisen på en ny forrude afhænger blandt andet af din bilmodel. Vi sørger dog altid for at finde en billig pris, samtidig med at du er sikret høj kvalitet.

Kontakt os for at høre nærmere

Får du en skade på din forrude, er du velkommen til at kigge forbi på vores værksted. Du behøver ikke at bestille tid, hvis din forrude skal undersøges. Vi skal nok kigge på den og give dig et tilbud på, hvad reparationen af din forrude vil koste.

Vil du gerne have et tilbud på, hvad det koster at udskifte din forrude, kan du kontakte os på telefon: 61 18 93 30. Du kan også sende en e-mail til jhaas@mail.dk. Så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.​