Book online
61 18 93 30
Find os her

Profil

Professionelt bilværksted med mange fokusområder

Vi beskæftiger os med mange forskellige områder i vores værksted. Blandt andet arbejder vi med service, udskiftning af forrude, dækskift og meget mere. Det betyder, at du både kan få udført mindre opgaver som et olieskift og større opgaver som forsikringsskader. Derudover kan vores mekanikere hjælpe dig med alt derimellem.

Er det ved at være tid til at sende bilen til syn, kan vi også hjælpe dig med det. Vi kan gøre din bil klar til syn og køre den til syn. Du har selvfølgelig mulighed for at få en gratis lånebil imens. Uanset hvad vi skal lave på din bil, får du en mekaniker med en høj faglig kompetence. Hos vores bilværksted får du en god service, samtidig med at vi kan gøre det billigt for dig. Vi er den rigtige løsning, når du har brug for et autoværksted til at reparere din bil.

Book en mekaniker hos dit autoværksted

Skal du have sendt din bil til mekaniker, er det nemt at bestille en tid på vores autoværksted. Ønsker du et billigt tilbud eller en god pris kan du med fordel ringe på telefon 61 18 93 30​​. Du kan også skrive en e-mail på jhaas@mail.dk. Har du spørgsmål til priser og omfang af en reparation, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Johnni Haas
Johnni Haas

Indehaver