Book online
61 18 93 30
Find os her

Service på bil​ tilbydes

Er det ved at være tid til service på din bil, er det noget, vi kan hjælpe dig med hos Hokkerup Auto. Vores autoværksted er placeret i Gråsten, hvor du kan få udført et serviceeftersyn på alle bilmærker og -typer. Selvom vi har værksted i Gråsten, har vi flere kunder, der kommer fra både Padborg, Flensborg, Kruså og andre nærliggende byer.

Hos Hokkerup Auto udfører vi forskellige former for bilservice. Vi kan både hjælpe dig med kilometerservice og olieservice. Derudover har vi også fokus på bilens klimaanlæg, hvis det er nødvendigt. God aircondition kan være altafgørende i en bil, der kører mange kilometer. Hos os er du sikker på, at din bil er i gode hænder, når du skal have lavet service.

Hvad koster service på bil?

​Når du skal have lavet service på din bil, er der flere ting, der kan påvirke prisen på serviceeftersynet. Hos os har du dog altid mulighed for en gratis gennemgang af bilen, inden vi går i gang. På den måde er du informeret om, hvad der skal laves på din bil, og hvad det vil koste.

Vi kan give dig en god pris på bilservice af lige præcis din bil. Vi vil gerne gøre det billigt for dig at få lavet service på din bil. Du får derfor en pris med udgangspunkt i din bil, og hvad der skal laves. Vi gør meget ud af at give din bil et grundigt serviceeftersyn til fornuftige priser. 

Derudover sørger vi selvfølgelig for at anvende de rigtige reservedele og produkter, der passer perfekt til din bilmodel.

Ring og få et salgstilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for service på din bil. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få bilen til service. 

Få et tilbud på et serviceeftersyn ved at kontakte os på telefon 61 18 93 30​ – eller på e-mail jhaas@mail.dk.