Book online
61 18 93 30
Find os her

Aircondition til bil har vi stor erfaring med

Har du en bil med enten klimaanlæg eller aircondition? Så står vi hos Hokkerup Auto altid klar til at tilbyde aircondition-service.

Vi har stor erfaring inden for faget, så du kan trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vores værksted er beliggende i Gråsten, hvor vi servicerer kunder fra blandt andet Hokkerup, Flensborg, Padborg og Kruså. Kunder fra omkringliggende byer er selvfølgelig også altid velkomne hos os.

Uanset om du har klimaanlæg eller aircondition i bilen, så vil anlægget konstant være udsat for belastninger. Dette sker ved rystelser, sving, accelerationer eller opbremsninger i bilen. Ved hjælp af aircondition-service eller service af klimaanlæg sørger vi for, at blandt andet kabinefilteret og fordamperen fungerer optimalt. Derved er du garanteret en aircondition, som har en ideel ydeevne.

En god idé at få foretaget aircondition-service jævnligt

Her på værkstedet anbefaler vi, at du får foretaget aircondition-service hvert andet år. Anlæggets gennemsnitlige effektivitet falder nemlig med 0,5 % om ugen.

Alle de bakterier og svampe, som naturligt dannes i anlæggets filtre og fordamper, sørger vi for at fjerne med en airconditionrens. Dette er en god idé at få gjort både for dit eget og bilens helbred.​

Der følger flere fordele med ved regelmæssigt at vedligeholde dit klimaanlæg og din aircondition. Du undgår først og fremmest, at bakterierne kommer til at påvirke dit helbred og gøre dig syg. Derudover udnytter du anlæggets fulde kapacitet og forlænger levetiden. Den stabile kølingseffekt opretholdes desuden, hvis du sørger for jævnligt at få foretaget aircondition-service.

Kontakt os for at høre nærmere om aircondition til bil

Hvis du har klimaanlæg eller aircondition i bilen, så bør du få det serviceret hvert andet år. Dette står vi altid klar til at hjælpe dig med. Vi garanterer høj service til gode priser.

Ønsker du at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte værkstedet på telefon: 61 18 93 30. Du kan også sende en mail til: jhaas@mail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.