Udskiftning af forrude​ udføres

​Hos Hokkerup Auto er vi specialiseret i udskiftning af forrude. Er din forrude revnet, kan vi udskifte den, så du kan færdes sikkert i trafikken igen. Vi hjælper flere kunder med udskiftning af bilruder i Kruså og omegn, men vi har også kunder, der kommer fra Flensborg, Padborg og Gråsten.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Er der tale om en forsikringssag, hvor du har brug for en udskiftning af forruden, kan vi være behjælpelig. Derudover kan vi selvfølgelig også skifte din rude efter en autoskade eller en glasskade. Vi kan også klare reparation af stenslag, hvis det ikke er nødvendigt med et forrudeskift.

Hvad koster udskiftning af forrude?

Når du har brug for at få en ny forrude i din bil, kan prisen variere. Det betyder dog ikke, at det ikke kan gøres billigt. Når vi laver en pris, tager vi højde for din bilmodel. Vi sikrer, at du får en forrude, der passer til din bilmodel. Derudover foregår udskiftningen af forruden med høj præcision. 

Vores priser kan derfor variere mellem forskellige bilmodeller, men du er sikret en høj kvalitet.

Ønsker du et tilbud på udskiftning af forrude på din bil, er du altid velkommen til at kigge forbi. Du behøver ikke at bestille en tid til at få din forrude undersøgt og for at få et tilbud på, hvad det vil koste at udbedre skaden. Når du afleverer din bil på vores værksted, har du altid mulighed for at få en gratis lånebil, mens vi reparerer den.

Kontakt os for et tilbud

Ønsker du at bestille tid til en udskiftning af forrude, kan du gøre det allerede i dag. 

Du kan kontakte os på telefon 61 18 93 30​​. Derudover kan du også skrive en e-mail til os på jhaas@mail.dk. Gør din bil sikker igen med et forrudetjek og forrudeudskiftning hos Hokkerup Auto.

Vil du booke tid, eller fandt du ikke hvad du søgte?

​Du er altid velkommen til at kontakte Hokkerup Auto, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker en tid til din bil.​

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

​★★★★★​

Gitte Hansen

"God service værksted!

Mangler man noget kan man altid ringe til Johnni han kan næsten klare alt god mekaniker."

​★★★★★​

Daniel Mammen

​"Super sted, venlige medarbejder, er friske på at finde den bedste samt billigste løsning muligt samtidig med at de laver arbejder i top kvalitet."

​​★★★★★​​

Allan Hansen

​"Jeg har flere gange besøgt værkstedet, og har altid fået en god og fair behandling. De er billige, og har altid meget kort ventetid (hvis overhovedet nogen). Det eneste værksted jeg bruger, og min bil kører 40.000 km årligt - og starter HVER gang!"

Hokkerup Auto

Nederbyvej 2, 6300 Gråsten

CVR: 27291430

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os på nedenstående oplysninger.