Reparation af stenslag

Søger du hjælp til reparation af stenslag? Hos Hokkerup Auto har vi stor erfaring med reparation af stenslag, og vi har et hold af dygtige mekanikere, der står klar til at hjælpe dig. Vi er beliggende i Kruså, hvorfor vi naturligvis er kunder fra Padborg, Flensborg, Gråsten og omegn.

Et stenslag kan virke som en ubetydelig skade, men det er vigtigt at få udbedret skaden hurtigst muligt, hvis du vil undgå, at hele din forrude skal udskiftes.

Når du har fået et stenslag, vurderer vi skaden for at se, om vi kan nøjes med at foretage en reparation af bilruden, eller om hele bilruden skal udskiftes. Hvis stenslaget har forårsaget en revne i din forrude, der har et omfang på størrelse med en to-krone eller befinder sig mindre end fem centimeter fra rudens kant, vil det ofte være nødvendigt at skifte hele din forrude.

Hvad koster reparation af stenslag

Prisen på reparation af stenslag afhænger af skadens omfang. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har fået en stenslagsskade på din bil. Så vurderer vi skadens omfang og giver dig en billig pris på reparation.​

Vi har også specialiseret os i udskiftning af forruder og reparation af forrude. Viser det sig, at dit stenslag ikke kan repareres, kan vi derfor udskifte din forrude for dig. Prisen på en ny forrude afhænger blandt andet af din bilmodel. Vi sørger dog altid for at finde en billig pris, samtidig med at du er sikret høj kvalitet.

Kontakt os for at høre nærmere

Får du en skade på din forrude, er du velkommen til at kigge forbi på vores værksted. Du behøver ikke at bestille tid, hvis din forrude skal undersøges. Vi skal nok kigge på den og give dig et tilbud på, hvad reparationen af din forrude vil koste.

Vil du gerne have et tilbud på, hvad det koster at udskifte din forrude, kan du kontakte os på telefon: 61 18 93 30. Du kan også sende en e-mail til jhaas@mail.dk. Så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.​

Vil du booke tid, eller fandt du ikke hvad du søgte?

​Du er altid velkommen til at kontakte Hokkerup Auto, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker en tid til din bil.​

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

​★★★★★​

Gitte Hansen

"God service værksted!

Mangler man noget kan man altid ringe til Johnni han kan næsten klare alt god mekaniker."

​★★★★★​

Daniel Mammen

​"Super sted, venlige medarbejder, er friske på at finde den bedste samt billigste løsning muligt samtidig med at de laver arbejder i top kvalitet."

​​★★★★★​​

Allan Hansen

​"Jeg har flere gange besøgt værkstedet, og har altid fået en god og fair behandling. De er billige, og har altid meget kort ventetid (hvis overhovedet nogen). Det eneste værksted jeg bruger, og min bil kører 40.000 km årligt - og starter HVER gang!"

Hokkerup Auto

Nederbyvej 2, 6300 Gråsten

CVR: 27291430

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os på nedenstående oplysninger.