Dækskift på din bil​ udføres

Hos Hokkerup Auto kan vi skifte dæk på din bil. Det kan både være, når vi skifter fra vinter til sommer eller omvendt – eller hvis dine dæk er punkteret. Vi befinder os i Kruså, hvor en stor del af vores kunder bor. Mange af vores kunder kommer dog også fra byer som Gråsten, Padborg og Flensborg. Skal du have dækskift på din bil, er det helt sikkert noget, vi kan hjælpe dig med.

Vi sørger for de helt rigtige dæk til din bil, når dækskiftet skal foretages. Har du specielle ønsker til dæk, kan du helt sikkert få dem hos os. Vi kan nemlig skaffe alle mærker af dæk. En anden fordel ved at vælge Hokkerup Auto er, at vi kan tilbyde dig en lånebil, som du kan låne helt gratis, mens vi giver din bil nye dæk på. Den gratis lånebil er også en mulighed, når din bil skal have et serviceeftersyn eller repareres.

Hvad koster det at få skiftet dæk?

Når din bil skal have skiftet dæk, kan det variere, hvor meget det koster. Prisen afhænger af flere ting.​

​Det kan blandt andet være bilmodellen, og hvor kompliceret det er at skifte dæk på den pågældende model. Selvom det billigste er at gøre det selv, er det ikke altid den sikreste løsning. Der er nemlig en risiko for, at du gør det forkert.

Når din bil skal have et dækskift hos Hokkerup Auto, er du sikker på, at det bliver gjort korrekt. Derudover er vores priser på et dækskift altid inklusiv afbalancering. Vi kan derfor skifte dine dæk forholdsvist billigt, uden der bliver slækket på sikkerhedskravene.

​Bestil tid til et dækskift

​Du kan bestille tid til et dækskift ved at kontakte os på telefon eller e-mail. Når du kontakter os, kan du også få et prisoverslag på dækskiftet. Kontakt os på telefon 61 18 93 30​​ – eller på e-mail jhaas@mail.dk.

Vil du booke tid, eller fandt du ikke hvad du søgte?

​Du er altid velkommen til at kontakte Hokkerup Auto, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker en tid til din bil.​

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

​★★★★★​

Gitte Hansen

"God service værksted!

Mangler man noget kan man altid ringe til Johnni han kan næsten klare alt god mekaniker."

​★★★★★​

Daniel Mammen

​"Super sted, venlige medarbejder, er friske på at finde den bedste samt billigste løsning muligt samtidig med at de laver arbejder i top kvalitet."

​​★★★★★​​

Allan Hansen

​"Jeg har flere gange besøgt værkstedet, og har altid fået en god og fair behandling. De er billige, og har altid meget kort ventetid (hvis overhovedet nogen). Det eneste værksted jeg bruger, og min bil kører 40.000 km årligt - og starter HVER gang!"

Hokkerup Auto

Nederbyvej 2, 6300 Gråsten

CVR: 27291430

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os på nedenstående oplysninger.